CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Strážní věže

téma založeno uživatelem Chmura - 12.10.2016, 22:32 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
borks 1 Chmura 22 Eldenroot 11 Miroslav Váša 2 peťul 5 Tomáš 3
Strážní věže

-"Mini" rozšíření, které vyjde na veletrhu v německém Esenu pro Carcassonne 2.0. Můj pokus konverze pro naše krásné Carcassone 1.0.

V příloze jsou první dvě karty pro toto rozšíření.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Jednotlivé strážní věže s piktogramy.

-Jak se vám líbí?

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(13.10.2016, 19:13)peťul Napsal(a): U těch prvních dvou bych se úplně nedržel originálu. Cesta by mohla vést od brány a končit třeba u domečku. Město by mohlo být ve stejném úhlu pohledu jako věž.
Lépe by to vypadalo Usměvavý

Děkuji za názor, cestičku přiopravíme Mrknutí a s městem mám takový nápad... Nerd

Tak tady jsou přiopravené kartičky Strážní věž+cesta a Strážní věž+město (viz příloha).

-Co vy na to líbí se? Mě už celkem ano!  Mrknutí

Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
(13.10.2016, 20:09)Eldenroot Napsal(a): O kus lepší!

Jen můj dodatek - není kam spěchat, ještě to ani oficiálně nevyšlo  Velký úsměv

Proč něco nevydat dříve než HIG? A k tomu ještě pro starý dobrý CARCASSONNE 1.0!!!! Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk Vypláznutý jazyk
Chmura Zelený meeple
[-] 2x   Eldenroot, peťul
Odpovědět
Tak tady je na ukázku 6 karet z rozšíření Strážní věže!

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(14.10.2016, 20:04)Eldenroot Napsal(a):
(14.10.2016, 19:48)Tomáš Napsal(a): Věže nebo pevnosti??? Hlavně, že je to krásně upraveno do staré grafiky Usměvavý Usměvavý Usměvavý Mrknutí Mrknutí

Samozřejmě!Grafika je suprová, prostě to má už @Chmura zvládnutý! Děkujeme!

Děkuji za kompliment co bych pro nás neudělal! Usměvavý Usměvavý Usměvavý

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(17.10.2016, 21:25)Tomáš Napsal(a): @Chmura Myslis, ze bych byl moc drzej, kdybych si nechal od tebe strazne veze vyrobit??? Vypláznutý jazyk

No ani ne Smutný , jen jde o to jestli to stihnu! Mám dělat ještě nějaké rozšíření na sraz! Naštvaný
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Tomáš
Odpovědět
(17.10.2016, 21:25)Tomáš Napsal(a): Skvela prace za anglicka pravidla Usměvavý Pustim se hned do prekladu, aby to bylo jeste do srazu Usměvavý

Tak jak jde překlad pravidel? Jsem celkem zvědavý co se s toho vyklube. Vypláznutý jazyk
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Tomáš
Odpovědět
(17.10.2016, 21:25)Tomáš Napsal(a): Skvela prace za anglicka pravidla Usměvavý Pustim se hned do prekladu, aby to bylo jeste do srazu Usměvavý

Jak jsme na tom s pravidly? Byla by? Prosím prosím! Smutný Smutný Smutný
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Eldenroot
Odpovědět
(10.11.2016, 23:28)Tomáš Napsal(a): Abych pravdu rekl, jeste jsem se k tomu nedostal... V praci mam fofr a doma uz nechci nic delat... Slibuju, ze se do toho pustim Usměvavý

Jsem rád,že se polepšíš! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)