CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Figurka cirkusu pro 10. rozšíření

téma založeno uživatelem Eldenroot - 18.3.2017, 17:15 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 8 Eldenroot 8 oludek2 1
Všiml jsem si, že na eshopu spielmaterial.de nabízejí dřevěné figurky podobné té, která bude součástí 10. rozšíření pro Carcassonne 2.0.

Tímto by nám odpadla starost při případné konverzi rozšíření pro starou edici Carcassonne s chybějícími figurkami - tedy alespoň s figurkou cirkusu (na obrázku vlevo nahoře), ty figurky ředitelů se ještě musí vyřešit.

[Obrázek: o6aUcRV.jpg]
Pokud bude předělávka do staré grafiky, tak to rád zorganizuji, ale jen pokud se nás najde dostatek. Nenašel jsi tam nějakou vhodnou figurku pro funkci ředitele?
Odpovědět
Uvidíme, taky je tam toho asi vícero co by se mi líbilo... ale to poštovné je masakr, budu to muset ještě zvážit  Naštvaný

@oludek2 - díky! dej pak prosím vědět, vážíme si toho  Mrknutí
Odpovědět
Jo, ta by šla, souhlas. Třeba se objeví i originál figurka, počkejme jestli nepřidají do nabídky.  Myslí si svoje
Odpovědět
(19.3.2017, 19:32)Chmura Napsal(a): Nerd Co se týká objednávky figurek tak bych měl zálusk celkem na 40 figurek!

Jaké konkrétně? Já se snad vejdu do 10 ks - 6x ředitel; 1x cirkus; dále jsem to nezkoumal, ale mrknu  Nerd

EDIT:
- zaujaly mne dřevěné figurky pro obilí a sud (látku jsem ještě nesehnal) - 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

- jinak, pro ředitele cirkusu klidně bych dal toto:

nebo 

nebo postavička farmáře 

(oproti kovbojovi má jinak ruce)
- nemůžu najít odkaz na kusové figurku cirkusového stanu  Zaskočený - pouze tento celý set: 

Odpovědět
Figurku cirkusu chtít nebudeš?  Myslí si svoje
Odpovědět
(19.3.2017, 21:12)Chmura Napsal(a): No já mám ještě nějaké chýše z Lovců a sběračů! Nechceš taky jednu?

Můžeš prosím poslat foto/odkaz jak vypadají? Určitě bych ale měl zájem, díky! Však se pak domluvíme po SZ nebo Skypu Mrknutí
Odpovědět
Tak klidně jednu od tebe vezmu, jen přemýšlím jakou barvu - počítej se mnou a díky!  Usměvavý
[-] 1x   Chmura
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Figurka mostu pro louku Chmura 11 115 18.1.2024, 15:52
Poslední příspěvek: Mati
  Tower Bridge of London -figurka k rozšíření Chmura 8 1 268 9.11.2020, 22:12
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)