CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Rozšířšní katapult - cena

téma založeno uživatelem Losos - 30.12.2019, 8:41 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 3 Eldenroot 3 Losos 6 PHeY 1 TomasZez 5
Ahoj, chtěl bych se zeptat, co je ještě tak normální cena originálního nehraného rozšíření Katapult? 1.300 Kč je ještě OK? Je to poslední rozšíření, co mi chybí.

A pokud bych netrval na originálu, tak nemáte někdo zkušenosti s tímto?

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Díky.
Díky vám oběma za odpověď.

Potřeboval bych ho nejpozději do konce ledna. Má to být dárek pro dceru k narozeninám.

Tomáši, pokud bys ho od dotyčného sehnal, budu Ti fakt vděčnej. Dal bych za něj 1.000 Kč, zbytek by byl Tvůj. Takže to ber jako motivaci Usměvavý

Poptávka platí i pro ostatní, kdyby někdo o něčem věděl.

Děkuju.
[-] 1x   šmoula
Odpovědět
(30.12.2019, 10:33)TomasZez Napsal(a): Jsi hodný, že by jsi platil i odměnu za sehnání, ale stejně bych ti dal jen kontakt ať se dohodnete mezi sebou a nešlo by to přese mě. Usměvavý
Tak to je krátká doba na to něco sehnat. Ze Zatrolenek už mi odepsal a rozšíření je už pryč.

No nevadí. Teda vlastně vadíUsměvavý Každopádně mockrát děkuju za snahu.
Odpovědět
(30.12.2019, 12:02)Chmura Napsal(a): Bohužel, když to chceš takto narychlo tak zbývá jen zaplatit vysokou částku na e-Bay.Smutný

ODKAZ: 

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Případně, kdyby jsi sehnal novou třeba německou verzi mohu vyměnit za novou českou! (Ještě je ve fólii.) Mrknutí

Novou myslíš nehranou (nevyloupanou)? Protože, jestli jsem dobře pochopil, katapult je pouze ve staré grafice, ne v nové.

Tak dám asi inzerát na bazoš a sbazar, zatrolenky. No a pak už zbývá jedině ten ebay  Smutný

Mně by bylo jedno, kdybych měl německou verzi. Ty bys z nějakého důvodu chtěl raději tu německou, než českou?
Odpovědět
Tak se mi podařilo sehnat na Slovensku 2krát hraný katapult za 12€. Plus ještě pošta asi 8€.
Odpovědět
(7.1.2020, 11:16)TomasZez Napsal(a): O hodně hezčí cena, než jsi původně za to chtěl dát. Usměvavý

Já to ale právě za to dát nechtěl Zmatený  Ale samozřejmě chápu, jak to myslíš Usměvavý

(7.1.2020, 12:11)Chmura Napsal(a): Tak to tedy blahopřeju! Usměvavý

Díky. Paní asi nevěděla, jaký má doma poklad Usměvavý
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Ruské pohádky-Cena! Chmura 4 1 265 8.12.2018, 16:57
Poslední příspěvek: Eldenroot
  rozšíření mor - cena 0Marty0 7 3 721 12.7.2016, 11:55
Poslední příspěvek: Ivča

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)