CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Winter Edition 2020

téma založeno uživatelem Bumsakalaka - 9.10.2020, 17:20 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 8 Chmura 14 Eldenroot 2 hepyno 1 Jan Groot 1 Mati 2 olna55 1 Sandrus90 1 Silveralius 2 Skubin 2 šmoula 2
Na nemeckom fore sa objavila fotka novej edicie Carcassonne Winter Edition.
Ci ide o fotomontaz / fake / zabavku autora alebo skutocne o "znovuvydanie" neviem.

Obrazok ale vyzera "autenticky", EAN kod nie je nikde pouzite, vyzera to realne. O znovu vydani Zimnej edicie sa hovorilo, nastastie ale sa nemeni dizajn.
Co sa meni je to, ze podla obrazka prinasa Rozsirenie Rieka do zimnej edicie ale bez Zahrad. Namiesto nej je pri riehe zazimovane pole.

No uvidime.

Přiložené soubory Miniatury

[-] 2x   Chmura, Eldenroot
No, vyzera to, ze otvorim povodne vydanie este z folie, ktore som kupil a rieku urobime tu od @Chmura, kedze podla toho obrazku nevidim ziadne zmeny.
[-] 1x   Chmura
Odpovědět
No neviem, Kruhy v obili nevedia na cundco.de vypredat, uz to ponukaju za necely 3 eura myslim. Cize neviem ci budu rozsirenia pre zimnu ediciu. Uvidime.

Skor by som bol za, ze by urobili nejake specialne zimne rozsirenia specificke pre zimnu ediciu.
Odpovědět
No, neviem. Zimna edicia nebola dostupna, ja som to zohnal z jedneho obchodu ktory rusili. Co je v konecnom dosledku skoda, lebo to mam bez rieky.
Ale ved to nie je zle, pockajme na buduci rok na 20 annyversary edition. Mrknutí
Odpovědět
No je to kvoli excluzivite, ktoru ma siet predajni Muller, nakolko je mozne to kupit zatial len u nich, a sice maju eshop, ale ten je len na to, ze si to mozes objednat a donesu ti to na jednu z 1000 predajni. Ale len v Nemecku. Takze preto Mrknutí
Odpovědět
No nie je to nova edicia. Je to reprint s prilozenim Rieky. Jedine co sa zmenilo je krabica, ktora sa priklana k aktualnemu design trendu krabic.
Cize toto je podla mna to iste, ako vysla Zakladna hra Carcassonne v C1 s Riekou v minulosti v Nemecku napr.
Odpovědět
Dobrá správa z nemeckých zemi. Aj napriek informácií od HiG že nebude reprint zimnej edície 2020 skutočnosť je taká, že ju mueller opäť ponúka

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Ďakujeme za info @BigBoss

Odoslané z SM-A202F pomocou Tapatalku

Doplnujem ešte adresu na Rakúsko

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Ale majú tam aj Junior za 15 eur

A safari za 20

[-] 2x   Chmura, Petr Chytka
Odpovědět
Podla instagramu nemeckeho Asmodee (distributor Carcassonne pre nemecky trh), bude Zimna edicia dostupna od oktobra vseobecne.

Bude ceske vydanie?
[-] 2x   hepyno, Petr Chytka
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)