7.1.2016, 23:00
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
| Odebírat téma | Přejít na váš poslední příspěvek | Přejít na první nepřečtený příspěvek
41107× 132 ... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
15.2.2016, 22:13
Tak už mi konečně taky dorazila zásilka s edicí Star Wars. Právě překládám pravidla. Pomůže mi pak někdo s grafickou úpravou, aby se co nejvíce podobala originálu?
Super! Jakmile to prelozim, poslu Vam to k prepracovani... Predem diky.
![]() Při překladu pravidel se dostávám do kouta. Buď je problém v mé angličtině (což v žádném případě nelze vyloučit ) nebo v tom, že jsem neviděl ani jeden díl Star Wars. Může mi někdo poradit, jak přeložit následující výrazy?Rebel Alliance Empire Bounty Hunters ![]() Předem díky...
16.2.2016, 22:19
Pánové, jak jsem psal již někde dřív - Star Wars mám jako dárek pro přítelkyni. I ona mi stále tvrdí, jak mohu žít, když jsem to neviděl. A světe div se, k žití mi stačí pouze Carcassonne
![]() Poprosím Vás, abyste se domluvili, které názvy chcete v českých pravidlech používat. Aby to pak bylo všechno jednotné Díky...
Šablona na pravidla se moc povedla. Posílám proto první část překladu. Zbytek dodám snad co nejdříve. Pokud bude něco přeloženo nesrozumitelně, nebráním se úpravám...
20.2.2016, 7:46
OK, souhlasim, ze Figurka bude lepsi a jednotnejsi. Diky za pochvalu!!!
20.2.2016, 13:53
(20.2.2016, 12:18)peťul Napsal(a): Zpracoval jsem první stranu Je to naprosto skvele. Uz se tesim, az to prelozim cele. Zbyvaji mi uz jen 3 strany...
21.2.2016, 8:43
Jsem ted mimo PC. Jakmile se dostanu domu, poslu vse, co uz mam...
21.2.2016, 18:45
22.2.2016, 23:15
@peťul Zaktualizoval jsem opět přílohu s dalším překladem. Nemám na to teď moc času - náročné období v práci a navíc odjíždím na lyžovačku do Alp. Předpokládám tedy, že zbytek dopřeložím v příštím týdnu a umístím to sem... Třeba to stihnu i dřív, ale nevím nevím... A koukal jsem, že už jsi opět přidal další stránky do grafické verze. Vypadá to velmi dobře. Někde však máš chyby v překladu pravidel (např. co se týká symbolů frakcí u vyhodnocování bodů za planetu)
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| AKCE Safari + Star Wars! | Chmura | 0 | 454 |
11.11.2019, 7:52 Poslední příspěvek: Chmura |
|
| Carcassonne Star Wars - 1. rozšíření | Eldenroot | 29 | 10 606 |
6.11.2016, 19:42 Poslední příspěvek: Chmura |
|
| Carcassonne: Star Wars | Eldenroot | 5 | 2 577 |
2.6.2016, 22:04 Poslední příspěvek: Chmura |
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)

![[-]](https://www.carcassonneforum.cz/images/collapse.png)
) nebo v tom, že jsem neviděl ani jeden díl Star Wars. Může mi někdo poradit, jak přeložit následující výrazy?