Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
-Dnes jsem řešil výrobu "BRAN" do rozšíření SOKOL (pro hru CARCASSONNE HRAD). Prostě ty zámky mě nedají spát!
Povedlo se mě přes firmu na výrobu různých reklam zajistit výrobu těchto zapeklitých karet. Držte se, z kartonu to budou vypalovat laserem. Zatím nevím kolik to bude stát (údajně několik desítek korun), ale píšu to zde proto jestli někdo další nebude mít zájem o výrobu tohoto rozšíření. Objednal bych toho víc!
-Kdo bude mít zájem pište sem do tohoto příspěvku!
(23.5.2016, 13:30)peťul Napsal(a): Souhlasím a beru
Je to asi nejlacinější varianta.
Pokusil jsem se u nástrojaře sondovat co by stál výsečník a to bych se teprve nedoplatil! Výroba a zakalení jednoho nástroje by pravděpodobně vyšla cca 1000,-Kč za kus (jestli ne dráž).
(23.5.2016, 14:06)Chmura Napsal(a): Je to asi nejlacinější varianta.
Pokusil jsem se u nástrojaře sondovat co by stál výsečník a to bych se teprve nedoplatil! Výroba a zakalení jednoho nástroje by pravděpodobně vyšla cca 1000,-Kč za kus (jestli ne dráž).
Navíc vzhledem k návaznosti hradeb by ty nástroje musely být minimálně dva.
Bohužel vzhledem k malé rozšířenosti Hradu se nám patrně nepodaří přesvědčit nějakého vydavatele k vydání Sokola.
Pokud se s tím nechcete trápit jako já je to určitě nejrozumnější cesta.
To máš tedy pravdu!
-A ještě navíc by výsečník musel mít poměrně tenký břit, aby se vyseknutý otvor v kartonu neroztrhnul kartičku - prostě pakárna na výrobu.
Takže tady jsou novinky!
Vyřezané brány laserem jsem byl vyzvednout minulý týden, ale spokojen jsem opravdu nebyl ! Ten trouba co to vyřezával to vyřezal ze slabého kartonu ve firmě se mě omluvily a výřezy jsem dostal zadarmo, chtěl jsem to vyhodit, ale pak jsem si řekl, že se pokusím jednotlivé díly nalepit na sebe (povedlo se).
Co se týká zámků je to opravdu "pakárna" i přes přesné (až moc přesné) vyřezání se musí ještě spasovat a přiříznout (a to ještě před nalepením obrázku), aby šly dobře zandat a vyndat ze zámků. Pak opatrně nalepit obrázky....
U bran, kde není vyobrazena kaple to bylo myslím snadnější na druhé zámky se těším více
Jak se mě dařilo můžete posoudit sami, obrázky jsou v příloze (omluvte kvalitu - foceno mobilem).
No to celkem chápu! Já z nich také neskáču radostí!
Abych si od nich odpočinul pustil jsem se do výroby žetonů! Hodinu jsem vystřihoval kolečka s hnízdy asi 40 minut jsem vysekával žetony s kartonu a pak je zase lepil a nakonec na každou stranu přišel nalepil obrázek sokolího hnízda.
(31.7.2016, 10:42)peťul Napsal(a): No teda, klobouk dolů
Vypadá to moc pěkně
Děkuju za pochvalu, budeš to moci posoudit v reálu! Výroba jde pomalu, ale jistě!
-Brány na obrázku bych doporučil rozebírat ve směru zámku (viz obrázek) nedochází pak k "lámání a ohýbání" zámků.