CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Carfanpedia (seznam fan rozšíření)

téma založeno uživatelem Bumsakalaka - 22.4.2020, 20:41 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 10 Chmura 4 Eldenroot 4 Kamzik 1 šmoula 2
Problém je s tím, že to rozšíření (ikdyž je vyrobeno fanoušky) a bylo původně publikováno pro jiný web (fórum), tak mi nesmíme (můj kodex a také konflikt pár let nazpět s Carcassonne Central nebo DE fórem) ho publikovat zde, ale jen na něj odkázat (odkaz stažení přímo ze zdroje, kde bylo publikováno).

Tímto se to dost omezuje... navíc 90 % těch fanouškovských rozšíření je kvalitativně dost nízko, takže mě přijde zbytečné je vůbec vyrábět, testovat mechaniky atd.
Odpovědět
Nápad to je dobrý... ale vem si, že současnou Carcapedii budujeme již snad 4. rokem a stále není hotovo ani z toho, co je oficiální. A to bych rád ještě viděl nějakým stylem přidat poznámky k pravidlům ke každé položce stylem annotated rules či něco takového (ale to je jen sen někdy snad v budoucnu, bohužel toto není práce 3-4 lidí ani jednotlivce... chce to někoho, kdo by se toho ujal (něco jako nyní @Chmura pracuje na všech položkách ve Wiki, klobouk dolů... nebo jak @šmoula dodává 3D modely a modely k tisku, to je taky paráda).
[-] 2x   Chmura, šmoula
Odpovědět
Hele klidně na tomto pracujte a berte to jalo takový projekt. Je prvně potřeba analýza toho co je v nabídce, z toho vybrat to dobré a sepsat do tématu, kde se může dát obrázek, odkau na stažrní, pravidla, autor či pár slov k popisku. Když toto bude, tak se pak můžeme domluvit co dál.

Já mám jen programování jako koníček, je to oklikou jinam než mám vystudovaný obor a mé každodenní zaměstnání... bohužel o to víc mi to zabere času, ale dělám co můžu :) inspirací a hnací silou je komunita okolo tohoto fóra.

@Bumsakalaka - pokud bys pomohl s doplněním věcí ve wiki, tak jen budete rádi :) děkuji za tvé diskuze a nápady!
Odpovědět
Snaha se cení! O to tu jde! Moc rádi tvé výtvory uvidíme a poradíme :)
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Hey i am new here. Carcassonne fan olna55 1 33 17.10.2023, 21:41
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  "Nový" Fan design Carcassonne karticiek Bumsakalaka 3 1 078 21.4.2020, 13:13
Poslední příspěvek: Chmura
  Seznam "všech" rozšíření Bombe 5 3 266 3.4.2018, 11:39
Poslední příspěvek: Skubin

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)