22.4.2020, 22:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.4.2020, 22:02 uživatelem Chmura.
Důvod úpravy: edit
)
Původní téma rozděleno a vytvořeno samostatné téma
Chmura
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
22.4.2020, 22:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.4.2020, 22:02 uživatelem Chmura.
Důvod úpravy: edit
)
Původní téma rozděleno a vytvořeno samostatné téma
Chmura
22.4.2020, 22:57
Na německém carcassonne fóru se o celkem pěkně dlouhý seznam fan rozšíření pokusil KlausiMausi.
ODKAZ: [Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]
Chmura
23.4.2020, 22:47
Ano zůstáváme na svém trhu! Už to dokázat si sám sobě, že jsem stejně dobrý jako ti co mají nejlepší fórum na světě a my jsme jen ti bez fantazie a bez talentu... Naštěstí takoví nejsou všichni (alespoň doufám). Je vždycky snadné někoho bez pomoci odsoudit než pomoci a naleznout kompromis, který by vyhovoval všem! Tak to jen k tomu proč jsem na domácím trhu!
Přál bych si být na světovém, ale což když nás tam nechtějí budu raději dobrý na tom svém.Carfanpedia je velice dobrý nápad, který by mohl přinést spoustu nápadů a doplňků do naší oblíbené hry. Mám jen obavy aby nepřitáhl zbytečnou pozornost. Vždyť kritizovat jde tak lehce.... ![]() Je pravda, že ještě nemáme zcela doplněné naše pedie i když se šmoulou makáme jako barevní na 200 procent! Ve dvou nám to bude trvat ještě pěkně dlouho!!! Ne že bych si stěžoval dělám to rád a baví mě to, ale kdyby ještě někdo pomohl bylo by to velice fajn! Bohužel, rychleji to nejde ... Každý člen fóra jistě ví kolik času věnoval fóru a obohatil ho svými příspěvky postřehy a další prací pro naši komunitu! Jsou tu i práce, které vidět nejsou (a nebo jen z vrchu) myslím tím spoustu práce našeho admina pod kapotou fóra! Kdyby nebylo jeho práce tak by zde nebylo nic, žádné fórum! Myslím, že si nikdo z nás nedovede představit čas, který je potřeba pro údržbu a provoz těchto stránek a proto si myslím, že mu za tohle vše patří ten největší dík!
Chmura
26.4.2020, 21:17
No proč ne občas si mohu od Carcapedie odpočinout při výrobě nějakého rozšířeníčka (a často to i dělám). Je pravda, že moje doména je původní verze Carcassonne, Zimní krajina a Star wars. Ale nebráním se Nové edici...
Chmura
|
|
|
| Pravděpodobně související témata… | |||||
| Téma | Autor | Odpovědi | Shlédnuto | Poslední příspěvek | |
| Hey i am new here. Carcassonne fan | olna55 | 1 | 33 |
17.10.2023, 21:41 Poslední příspěvek: Bumsakalaka |
|
| "Nový" Fan design Carcassonne karticiek | Bumsakalaka | 3 | 1 078 |
21.4.2020, 13:13 Poslední příspěvek: Chmura |
|