4 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:3
MeeplePointy:
12/2015 Registrace:
MeeplePointy (MP): 0 MP
30.12.2015, 0:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.12.2015, 1:06 uživatelem Petr Jirousek.)
Dobrý den, zakoupil jsem si hru Carcassonne v e-shopu Alza.cz, po otevření jsem zjistil, že se jedná o nové vydání hry, se kterým jsem se doposud nesetkal. Dříve jsem hrál Carcassonne u přátel a hra se mi líbila, tak jsem se rozhodl si jí zakoupit. Při zakoupení nikde nebylo avizováno, že se jedná o nové vydání a vzhledem k tomu, že už jej mám, jsem se rozhodl že si všechna rozšíření koupím v novém designu hry. Ovšem nikde v českých e-shopech se nedá zjistit jestli prodávají aspoň základní hru ve verzi 2.0, stejně jako tomu bylo u Alzy. Proto bych se chtěl zeptat, jestli máte někdo zkušenosti, kde se dá koupit verze 2.0 a její rozšíření případně bych se chtěl zeptat, zdali již dorazila některá z rozšíření v české lokalizaci do českých obchodů. Moc vám děkuji za odpověď.
2 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:1
MeeplePointy:
11/2015 Registrace:
První verze je stejně mnohem hezčí to mi nikdo nevymluví :) mimo téma:chci si koupit první 2 rozšíření, budou mít určitě stejnou barvu kartiček když jsou od všechny od Mindoku?
2 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:1
MeeplePointy:
11/2015 Registrace:
aha myslel jsem že barva je jiná jen když si rozšíření koupím v zahraničí :/ to je na hlavu postavené když stejný výrobce nezajistí stejnou barvu trávy :D
3 176 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:3 350
MeeplePointy:
2/2014 Registrace:
South Moravian (Czechia)
MeeplePointy (MP): 18,29 MP
Barvy sedí, mám velká rozšíření jak od Albi tak od Mindoku. Zde barva sedí na 100%, to samé když srovnám s Big Boxem... Bohužel co nesedí, tak je rozšíření Mor a Hrady
4 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:3
MeeplePointy:
12/2015 Registrace:
Právě jsem dostal vyjádření přímo od Mindoku, kde se dají sehnat první dvě rozšíření 2.0 v české lokalizaci: 3via - Slovensko, Labyrint - Verica Píšová a Ráj deskových her. Tak, že kdyby měl někdo zájem, tak zde by se měli dát sehnat. Dále mi bylo doslovně napsáno "V tuto chvíli je v rozhodování, kdy pustíme nová rozšíření do veškerých prodejen kam dodáváme zboží." Důvodem je prý zásobené sklady starší verzi hry.
3 176 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:3 350
MeeplePointy:
2/2014 Registrace:
South Moravian (Czechia)
MeeplePointy (MP): 18,29 MP
Díky za informaci... ono podle mě doprodají starý dobrý Carcassonne a poté vypustí toto... za mě ale se jim nepovedl a nikdy zde nebude taková fanouškovská základna s tolika rozšířeními jako pro starý Carcassonne. Stejný názor zastává dle hlasování na Carcassonne Central přes 80% dotázaných. Jsem zvědavý, zdali vyjdou aspoň další rozšíření, nebo zůstanou jen u pár vybraných. Nechme se překvapit ;)