CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Jak hrajete?

téma založeno uživatelem Zuzana Dolínková - 6.10.2014, 21:31 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 8 David Kyzlink 2 Eldenroot 8 gowery 2 Nellyas 2 pripluv 6 Skubin 1 šmoula 2 Uživatel 719 2 ZH6 2 Zuzana Dolínková 6
Ahoj,

se základní hrou vždy hrajeme i 1. a 2. rozšíření. Dále pak přidáváme nejčastěji Princeznu a draka a nebo Ovce a kopce (toto rozšíření mám nejraději). Občas hrajeme i se Starostou nebo s Hrabětem. Minirozšíření moc nepoužíváme, ale Opata používáme vždycky. Jinak u nás nehrajeme na sedláky a vše co je spojené s loukami, s přítelkyní nás štve, že poslední kola pak všichni honí body za louky a na nic dalšího se nesoustředí.
Odpovědět
(20.3.2018, 16:32)pripluv Napsal(a): To bys potřeboval mé děti. Ti si louky vždy zabookují na začátku a občas je fuška se k nim přifařit, nemluvě o přebití  Vítěz .
Sice si tím zablokují jednoho meepla prakticky na začátku, ale ve finále se jim to vždy vyplatilo.

To mě napadlo, zahrát sedláky jen ze začátku a pak počkat co z toho vyleze, ale nakonec jsem se rozhodli je vypustit, nebo spíše se vždy na začátku hry domluvíme, že je nehrajeme.
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  jak inkoust zasychá Kerry42 4 54 24.9.2024, 16:26
Poslední příspěvek: Kerry42
Pochlubte se - S kým hrajete? Chmura 58 15 375 16.7.2024, 6:11
Poslední příspěvek: Bumsakalaka
  Rozdíly v designu meeplů, aneb jak šel čas Eldenroot 0 923 22.7.2017, 21:14
Poslední příspěvek: Eldenroot

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)